Kosten & vergoeding

Er wordt gefactureerd op basis van UPT-codes of het door de NZA vastgestelde tarief per 5 minuten. De meest gebruikte codes zijn C22, M01, M03, T11/12, T21/T22, T31/T32/T33, T43/T44T91/92, A15 en V40. Deze codes worden door de meeste verzekeraars grotendeels of zelfs 100% vergoed vanuit de aanvullende of tandartsverzekering. Het totaalbedrag wordt bepaald door de inhoud en tijdsduur van de behandeling en is afhankelijk van de conditie van het tandvlees, de algemene gezondheid & lifestyle en het eigen en professionele onderhoud. Voor uitgebreid zoutstralen, verdoving en toegepaste medicamenten worden extra codes berekend. Na de behandeling kun je de rekening direct voldoen per Tikkie/mobiel bankieren. De rekening ontvang je digitaal en kun je zelf declareren bij je zorgverzekeraar. Check voor vergoedingen je polisvoorwaarden of neem contact op met de zorgverzekeraar. Mondhygiëne behandelingen en consulten vallen niet onder het eigen risico.

LET OP:

Zorg ervoor dat je een geldig legitimatiebewijs en je verzekeringsgegevens bij je hebt. Een afspraak afzeggen of verzetten kan tot 48 uur van tevoren via SMS/Whatsapp op het telefoonnummer 06-420 96 402 of via E-mail: natuurlijk@schonetanden.nl.

De afzegging of wijziging wordt altijd en zo spoedig mogelijk bevestigd.

Bij niet nagekomen of niet tijdig gewijzigde afspraken wordt de gereserveerde behandeltijd in rekening gebracht. Betalingsgegevens IBAN NL56ABNA0610881205 ten name van Natuurlijk schone tanden.

Scroll naar boven