Karin-Maria

Mijn naam is Karin-Maria Keser. Ik ben geboren in Brabant in 1977, afgestudeerd als mondhygiënist in 2002 aan InHolland/ACTA en heb al ruim 15 jaar een eigen praktijk.

Ik kan me nog herinneren dat ik als heel klein meisje al gefascineerd was door alles wat er bij onze tandarts in de praktijk gebeurde. Alle laatjes moesten open zodat ik kon bewonderen wat er in opgeborgen zat.

Daarbij was ik ook nog een ervaren patiënt. Ik was een enorme snoepkont en had regelmatig een gaatje dat gerepareerd moest worden.

En ik vond het prachtig. Met een spiegel meekijken en daarna met m'n neus bovenop de diverse tandheelkundige behandelingen die mijn vader kreeg: voor mij één groot feest!

De liefde voor tandheelkunde zat er blijkbaar al vroeg in, al heeft het jaren geduurd voordat deze passie uiteindelijk via verschillende omwegen en opleidingen op mijn pad kwam.

Met de jaren jaren is gebleken dat ik andere dingen zie en op een andere manier werk dan mijn collega's. Ik benader ons mooie vak vanuit een ander perspectief. Dit is mede bepaald door mijn eigen ontwikkeling en ervaring in andere ziens- en geneeswijze en een aangeboren sensitiviteit en helderheid. Je behandeling kan daardoor bestaan uit "reguliere" mondhygiëne op holistische basis, aangevuld met kinetische behandeling, tandlezen en/of coaching & advies.

Via diverse opleidingen, literatuur, seminars en eigen ervaringen in de alternatieve & complementaire gezondheidszorg en jarenlange praktijkervaring in mijn eigen praktijk, ontdekte ik dat iedere mond uniek is en een eigen verhaal vertelt.

Om een tand of gebit goed te kunnen behandelen is het van belang om verder te kijken dan de mond. Ik bied lichaams- en mensvriendelijke zorg aan die individueel is en op maat gemaakt. Met tijd, aandacht en ruimte voor meer dan alleen mondzorg.

Het gebit is een prachtige ingang om in de systemen te kijken van ons lichaam en ons leven. Het gebit is een direct bereikbare plek om veranderingen te bewerkstelligen. Ik wil mijn patiënten laten ervaren dat behandelingen aangenaam, nagenoeg pijnloos, verhelderend en angstvrij kunnen zijn.

Lees meer over de werkwijze of maak een afspraak.

Foto van Karin-Maria

Scroll naar boven