Ervaringen

"Karin-Maria is een fantastische mondhygiëniste die heel veel kennis van zaken heeft en haar cliënten ook veel persoonlijke aandacht geeft en kennis mee wil geven. Haar focus op natuurlijke behandelingen is uniek en vooruitstrevend; ze loopt daarin voor op haar collega's. Haar praktijk is erg mooi ingericht; ik kom er graag."

"Ik vond de behandeling heel fijn. Ik voelde mijn gebit schoner worden en de dingen die Karin-Maria me teruggaf over mijn gebit haalde heel veel onlogische onzekerheid en stress weg. Het heeft me meer dan een schoon gebit gebracht. Thanks daarvoor"

"Ik heb nog nooit zo'n fantastische behandeling gehad, absoluut niet te vergelijken met een gewone mondhygieniste die in 20 minuten of een half uur je hele gebit tandsteen vrij maakt. Karin-Maria durft de diepte in te gaan waar het nodig is. Een hele bijzondere ervaring die ook op fysiek en emotioneel gebied het nodige opruimt. Ik kan haar van harte aanbevelen. Het heeft mij heel veel gebracht. Dank je wel Karin!"

"Wow, ik kreeg niet alleen een gebitsreiniging in haar mooie roze met groene praktijk maar ook een spontane reading! Aan de hand van mijn gebit en haar intuitie wist Karin-Maria mij dingen over mijn familie te vertellen die ik zelf nog niet eens wist. Toen ben ik dit gaan checken en ja hoor: het klopte allemaal! Ik ben nog steeds prettig flabbergasted en mijn tandvlees is ook weer gezond. Zo ben ik op twee fronten geholpen. Win-win! Dank je Karin-Maria!! X"

"Zeer prettige intake gehad! Geweldige prachtige praktijk in roze en groen, zo vrolijk! Karin-Maria keek naar mijn gebit en tandvlees en wist dingen te vertellen die ik haar niet had verteld maar wel klopten! Er zijn weinig mensen die mij zo weten te raken maar zij is echt bijzonder. Ik keek erg tegen de behandeling op, ik was al 3 jaar niet meer geweest bij een tandarts of mondhygieniste maar zij heeft me er doorheen geholpen. Ik kijk uit naar mijn volgende afspraak bij Natuurlijk schone tanden en kan Karin-Maria echt iedereen aanraden!"

Lees meer recensies op de Facebook pagina.

Niet tevreden over de behandeling?

Je staat bij ons op de eerste plaats. Toch kunnen zich onverhoopt situaties voordoen waarover je niet tevreden bent, of waarover je een klacht wilt indien. Je kunt dit bij ons melden, zodat wij samen kunnen zoeken naar een oplossing. Mochten wij samen geen oplossing kunnen vinden voor uw klacht dan verwijzen wij u naar de folder klachtenregeling NVM-mondhygiënisten.

Klik hier om de folder te downloaden (PDF)

Scroll naar boven